Baskisch Instituut voor overheidsbestuur (IVAP) gaat Wordfasttechnologie gebruiken om vertaalbehoeften overheid te ondersteunen

WASHINGTON & PARIJS & VITORIA-GASTEIZ, Spanje--(BUSINESS WIRE)-- 20100311 --

Wordfast LLC:

Nieuwe feiten

  • Het Baskisch instituut voor overheidsbestuur (IVAP) heeft gekozen voor Wordfast als vertaalgeheugentool.
  • De overheidsorganisatie heeft een groot team van interne vertalers en redacteuren verdeeld over verscheidene afdelingen die samen ongeveer 10 miljoen woorden per jaar lokaliseren.
  • IVAP gebruikt Wordfast voor het vertalen van een breed scala aan content, variërend van verordeningen, besluiten en contracten tot reclamemateriaal, persberichten en websites.
  • IVAP koos voor Wordfast na een uitgebreide proefperiode waarin ze de software hebben getest op allerlei bestandsformaten. De organisatie heeft Wordfast ook gecontracteerd voor het geven van trainingen in combinatie met het gebruik van de software.

Ondersteunend citaat

Enero Oregi Goñi, het hoofd van de officiële vertaalafdeling van de Baskische overheid, verklaarde, “We hebben voor Wordfast gekozen omdat het de meest gebruikersvriendelijke en intuïtieve tool op de markt is. Met een team van ruim 50 linguïsten bestaande uit vertalers, redacteuren, terminologen, projectmanagers en IT-specialisten, was het voor ons van essentieel belang om een tool te kiezen die ons zou helpen de gebruikstijden zoveel mogelijk te beperken. We zijn zeer te spreken over de besparingen die we zullen genereren en de productiviteitswinst die we zullen behalen met het gebruik van Wordfast.”

Ondersteunende bronnen

Over Wordfast

Wordfast LLC is de op een na grootste leverancier van vertaalgeheugensoftwareoplossingen ter wereld. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 20.000 actieve gebruikerscontacten op de markt. Primair gestuurd door de positieve beoordelingen van gebruikers en branchedeskundigen is het klantenbestand van Wordfast gegroeid en omvat het inmiddels vooraanstaande organisaties zoals de Verenigde Naties, NASA, McGraw-Hill, Nomura Securities, een breed scala van onderwijsinstellingen en duizenden onafhankelijke vertalers. Bezoek voor meer informatie www.wordfast.com.

Over IVAP

Het Baskisch instituut voor overheidsbestuur (IVAP) is een autonome bestuursorganisatie van de Baskische overheid die bestaat uit drie divisies: het Algemeen Secretariaat, de afdeling Human Services en de afdeling Baskische Taal. IVAP voert een breed scala van taken uit voor de verschillende Baskische instanties. Tot die taken behoren officiële vertaling van Baskisch naar Spaans en vice versa; dit zijn de twee officiële talen van de Autonome Gemeenschap van Baskenland. Bezoek voor meer informatie http://www.ivap.euskadi.net/r61-2362/es/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kristyna Marrero
Wordfast LLC
+1-202-758-4680
kmarrero@wordfast.com
of
Enero Oregi Goñi
IVAP - Gobierno Vasco
945 017 600

e-oregi@ej-gv.es