Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

SCHAATSEN MET ALFA

Op donderdag 11 maart organiseert Alfa Accountants en Adviseurs in samenwerking met het NAJK een schaatsclinic. Daarnaast behandelen we deze dag tips en trucs over bedrijfsovername.

Alfa Accountants en Adviseurs ondersteunt een team van jonge schaatstalenten. Zij trainen mee met het team van Anni Friesinger en worden gecoached en getraind door Gianni Romme. Een van die talenten, namelijk Arjen van der Kieft, staat straks zelfs aan de start van de 10 kilometer op de Olympische Spelen.

Een van die talenten, namelijk Arjen van der Kieft, staat straks zelfs aan de start van de 10 kilometer op de Olympische Spelen. Wil jij kennis maken met het schaatsteam van Alfa? Meld je dan via communicatie@alfa-accountants.nl. Wil je in je e-mail aangeven of je eigen schaatsen meeneemt of dat je deze wilt huren? Dan kunnen we hier alvast rekening mee houden. Voor vragen kun je contact opnemen met Christien Ondersteijn, stafhoofd bedrijfskunde. We kunnen maximaal 40 deelnemers ontvangen, dus wees er snel bij!

Het programma in het kort:
10.30 uur Ontvangst
10.45 uur Presentatie bedrijfsovername
12.00 uur Lunchbuffet
13.00 uur Schaatsclinic
14.30 uur Einde programma
Na de afsluiting is het nog mogelijk om vrij te schaatsen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Vechtsebanen, Mississippidreef 151, 3565 CE, Utrecht. Zie voor meer informatie ook www.vechtsebanen.nl.

Kijk ook eens op www.alfa-accountants.nl.

* Datum: 17 februari 2010