Ingezonden persbericht



Effectief contracteren tijdens bijeenkomst Legal Lounge 11 maart aanstaande

Den Haag / Amersfoort - - 22 februari 2010 - - Op donderdag 11 maart aanstaande vindt een bijeenkomst plaats van Legal Lounge, het platform voor bedrijfsjuristen van profit en non-profit organisaties, waar mr. W.L. Valk, vice-president van het Gerechtshof Arnhem en onder meer redacteur van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek, als gastspreker ingaat op het thema contracteren.

Is uitleg van contracten door de rechter een tombola? De rechter heeft veel speelruimte en beslist aan de hand van vage normen. Wat kan de bedrijfsjurist of adviserende advocaat doen om de onzekerheden en risico's die aan uitleg inherent zijn te beperken? Mr. Lodewijk Valk deelt graag zijn ervaringen met het publiek en discussieert vervolgens met een deskundigenpanel en de aanwezigen verder over enkele stellingen. Het panel bestaat uit: mr. Lodewijk Valk, Christiaan Jeekel, General Counsel bij Qurius N.V., en Sebastiaan Palm, advocaat en voorzitter van de sectie Ondernemingen bij Marxman Advocaten.

Voor beroepsgenoten die elkaar niet of zelden treffen in andere verbanden, is Legal Lounge de juiste gelegenheid om bij elkaar te komen om kennis te vergaren en om met elkaar en juridische (en andere) deskundigen te sparren op hun vakgebied. Naast vakinhoudelijke of praktijkgerichte lezingen is er tijdens de bijeenkomsten volop ruimte om (sociaal) te netwerken. De bijbehorende website biedt leden ook nog toegang tot nieuws, vakinformatie en een forum.

Agenda-informatie:
Bijeenkomst: Bijeenkomst kennisplatform bedrijfsjuristen, Legal Lounge Datum: Donderdagmiddag 11 maart 2010 Locatie: Meetinc te Maarssen
Tijdstip: 15.30 - 18.30 uur (aanmelden vereist) Meer informatie: t. 033 - 4508000, e. info@thelegallounge.nl, www.thelegallounge.nl

Legal Lounge
Computerweg 1E
Postbus 1236
3800 BE Amersfoort
www.thelegallounge.nl



Ingezonden persbericht