Bonjour App biedt journalisten overal overzicht


Nieuwe webapplicatie voor journalisten en tekstschrijvers

EDE, 20100311 -- Vanaf vandaag is er een nieuwe webapplicatie voor journalisten beschikbaar. Bonjour App is overal toegankelijk en helpt bij het op orde houden van taken, contacten en projecten.

Voor het gebruik van Bonjour App is alleen een internetverbinding nodig. De gebruiker hoeft niets te downloaden of te installeren. Ook is de applicatie beschikbaar op de mobiele telefoon. De journalist kan van iedere opdrachtgever alle relevante contactinformatie opslaan en rangschikken. De 'boekenkast' biedt een duidelijk overzicht van alle projecten. Bovendien is het mogelijk om snel en eenvoudig facturen te maken.

Waarom Bonjour App?
Bonjour App is gemaakt door journalisten. Tijdens hun werk waren ze te veel bezig met het bijhouden van hun taken, contacten en projecten. Programmeur en journalist Henk Meijer: "We wisten dat er een simpelere manier moest zijn om ons werk overal goed te kunnen managen en organiseren. Niet dus, maar nu wel. Bonjour App is licht, snel en gemakkelijk in gebruik. Een echte uitkomst!"

Bonjour App gebruiken
Op www.getbonjour.com is het mogelijk een account aan te maken. De eerste dertig dagen zijn gratis en vrijblijvend, speciaal om Bonjour App uit te proberen.

Recensieaccount
Media hebben de mogelijkheid een gratis account aan te vragen, ter recensie. Neem daarvoor contact op met de makers van Bonjour App (support@bonjourapp.com).

Links:
www.getbonjour.com