Ahsay Nederland - België geeft 20.000 online backup licenties weg


ALMERE, 20100311 -- Ahsay Nederland - België, de officiële reseller van de succesvolle Ahsay online backup software, geeft de komende weken 20.000 online backup licenties weg aan geselecteerde betere ICT dienstverleners. Deze ICT dienstverleners kunnen zo eenvoudig kennis maken met het meest gebruikte online backup programma ter wereld. Zij ontvangen een CD met de software en een licentiesleutel met 10 licenties. In enkel uren kan de online backup dienst worden opgezet op een eigen Windows, Linux of OS X server.

Er zijn 2.000 ICT bedrijven geselecteerd, 1.500 in Nederland en 500 in België. Zij kunnen de komende weken het gratis kennismakingspakket, inclusief 10 online backup cliëntlicenties in hun brievenbus verwachten. Overige ICT en ISP bedrijven kunnen hun 10 licenties gratis aanvragen bij www.ahsay.nl en www.ahsay.be. De licenties kunnen worden gebruikt om de backup-dienst te testen en zijn eenvoudig om te zetten naar een commerciële versie.
De online backup software van Ahsay wordt wereldwijd door meer dan 1.100.000 bedrijven gebruikt en is daarmee verreweg het meest succesvolle online backup programma ter wereld.

Over Ahsay Nederland - België
Ahsay Nederland - België, onderdeel van Backup-Connect International B.V., is de officiële reseller van de Ahsay Online Backup Software. Met meer dan 300 ICT en ISP partners in Nederland en België is Ahsay de meest gebruikte zakelijke online backup software in Nederland en België.