Document Dialog en ReadSoft vormen krachtig team


Partnership optimaliseert ePostkamer en eFacturatie

BUNNIK, 20100311 -- Document Dialog, leverancier van totaaloplossingen voor documentintensieve organisaties, vormt met ReadSoft een krachtig partnership wat betreft de ontvangst en verwerking van binnenkomende documenten. In combinatie met de technologie en software van ReadSoft optimaliseert Document Dialog het inputmanagement van haar klanten.

Document Dialog is tot deze keuze gekomen na nauwkeurig marktonderzoek. De software van ReadSoft waarborgt op unieke wijze de kwaliteit van automatische herkenning. Deze staat centraal in de integrale en procesgedreven aanpak van Document Dialog, waarmee zij in staat is het verbeterproces continu te monitoren. Samen staan zij voor maximale kwaliteit, de kortste doorlooptijd en minimale kosten.

"Voor Document Dialog zijn innovatieve technologie, een volledig partnership en de juiste prijs/kwaliteit verhouding belangrijk bij het zoeken naar partners", aldus Dennis Koorn, Country Manager Nederland bij Document Dialog. "ReadSoft sluit hier naadloos op aan en biedt op het gebied van herkenningssoftware de meest innovatieve oplossing. Document Dialog en ReadSoft vormen een waar dreamteam en gaan voor een constante monitoring van de performance en optimalisatie."

Gert-Jan de Vries, Managing Director bij ReadSoft Benelux: "Wij zijn verheugd met het partnership. Onze software is gebaat bij een partner die continu streeft naar verbetering en verdieping in de verwerking van documentprocessen. Door onze herkenningssoftware te combineren met de oplossingen van Document Dialog helpen wij de markt te professionaliseren."

--------------------------------
Over ReadSoft:

ReadSoft is een toonaangevende en wereldwijde aanbieder van software oplossingen voor Document Automatisering. ReadSoft software stelt bedrijven in staat documentprocessen te automatiseren zoals: de invoering van gegevens, classificatie, ERP-matching, workflows, e-invoicing ed. De resultaten zijn: snellere documentverwerking, kostenbesparing en meer controle. ReadSoft is veruit de nummer 1 in factuur automatiseringsoplossingen. Sinds de start in 1991 is ReadSoft uitgegroeid tot een wereldwijde speler met vestigingen in 16 landen op vijf continenten en heeft een netwerk van lokale en internationale partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsingborg, Zweden en het ReadSoft aandeel wordt verhandeld op de Nasdaq OMX Nordic Exchange Small Cap List.

Voor meer informatie over ReadSoft, gaat u naar: www.readsoft.nl.

Over Document Dialog

Sinds 1992 levert Document Dialog toegevoegde waarde aan documentintensieve organisaties door ondersteuning te bieden bij het optimaliseren van informatieverwerkende processen. Document Dialog levert oplossingen waarbij zij haar kennis inzet om maximaal rendement te behalen voor haar opdrachtgevers. Document Dialog laat zich hierbij niet leiden door de mogelijkheden of onmogelijkheden van producten, maar gebruikt haar kennis en ervaring om producten en processen optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Document Dialog biedt totaaloplossingen: van advies tot aan de uiteindelijke oplossing en van implementatie tot aan support en/of eventueel het beheer. Onze opdrachtgevers zijn organisaties met documentintensieve processen en een sterke mate van klantcommunicatie, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, energiemaatschappijen, telco's en overheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bunnik, Nederland. Daarnaast is er een vestiging in Heverlee, België.

Meer informatie over Document Dialog is te vinden op: www.documentdialog.com.





Ingezonden persbericht