Gemeente Cromstrijen


Biblioscoop: Film tijdens de Boekenweek

22-02-2010

Bibliotheek Hoeksche Waard en Culturele Kring Hoeksche Waard organiseren al weer de 6de filmvoorstelling voor volwassenen in de Hoeksche Waard. Deze keer is het een film, die aansluit bij het thema van de Boekenweek "Jong zijn". Het gaat om een film uit 2008 over een man die bejaard wordt geboren. Hij groeit wel, maar wordt steeds jonger. Halverwege zijn leven ontmoet de hoofdpersoon zijn grote liefde. Maar hoe ziet hun toekomst er uit wanneer hij steeds jonger wordt en zij steeds ouder? De film is gebaseerd op een kort verhaal van Scott Fitzgerald en heeft drie Oscars gewonnen.

De film duurt ruim twee en een half uur en wordt voorafgegaan door een korte lezing, verzorgd door de Culturele Kring Hoeksche Waard. Na afloop is gelegenheid om even na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Kom gezellig kijken en luisteren op donderdag 11 maart om 13.30 uur in vestiging Numansdorp, Wethouder van der Veldenweg 3. Kaartjes kunnen vooraf gereserveerd worden bij Bibliotheek Numansdorp 0186-653432 begin_of_the_skype_highlighting 0186-653432 end_of_the_skype_highlighting of via het aanmeldformulier op www.bibliotheekhoekschewaard.nl.

In verband met de beperkte publiciteitslicentie die de bibliotheek heeft, mag de titel hier niet vermeld worden. Wilt u de titels weten van de films en op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard en Culturele Kring Hoeksche Waard, dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt 1 keer per maand.