Ingezonden persbericht


24 februari 2010

Kick off Mont Ventoux 2010

Met gastspreker oud-profwielrenner Gert Jakobs en de bekendmaking van de hoofdsponsoren 2010

Donderdagavond 11 maart vindt de officiële aftrap plaats van een nieuw jaar voor de stichting Mont Ventoux. Tijdens deze kick off kunnen deelnemers en sponsoren (opnieuw) kennismaken met de stichting, de activiteiten in 2010 en de voorbereiding voor de grote beklimming op zaterdag 4 september. Verder worden de hoofdsponsoren voor de editie 2010 bekend gemaakt en is voormalig profwielrenner Gert Jakobs gastspreker. Gert Jakobs was jarenlang meesterknecht in de PDM- en SuperConfex- ploeg en nam vijf keer deel aan de Tour de France.

De stichting Mont Ventoux is in 2007 opgericht en elk jaar beklimt een grote groep fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Ook in de aanloop naar de beklimming worden activiteiten georganiseerd en wordt op vele manieren aandacht gevraagd voor dit goede doel.

Iedereen die de stichting een warm hart toedraagt is van harte welkom op de kick off: donderdag 11 maart vanaf 19.30 uur in restaurant Sushi&Steak, Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel.