Ingezonden persbericht


Kleine vrouwen met grote stemmen onthullen de gevaren van HPV-vaccins

Denver, 8 maart 2010 (PRNewswire)

Zes vrouwen die ook wel de 'kleine vrouwen' worden genoemd, hebben de afgelopen 3 jaar geluisterd naar de bezorgdheid van ouders over de bijwerkingen van het HPV-Gardasilvaccin. Deze 6 vrouwen hebben nu ook de resultaten gedocumenteerd en geanalyseerd en zij zijn nu door de Federal Drug Administration ( FDA) uitgenodigd om hun informatie op formele wijze aan de FDA te presenteren op 12 maart a.s. Deelnemers van FDA-zijde zijn ondermeer het Bureau voor Communicatie, Hulp en Ontwikkeling/ Centrum voor Biologica (CBER), het Bureau voor Biostatistiek en Epidemiologie, en het Bureau voor Onderzoek en evaluatie van Vaccins.

De vrouwen die deze presentatie houden namens de ouders waarvan dochters zijn overleden of schade hebben ondervonden door de HPV-vaccins zijn: Karen Maynor, moeder van wijlen Megan Hild, afkomstig uit de staat New Mexico; Rosemary Mathis, wiens dochter ernstig letsel heeft opgelopen, uit North Carolina; Freda Birell, politiek activiste en lobbyiste, uit Schotland en het Verenigd Koninkrijk; Leslie Carol Botha, televisiejournaliste, uit Colorado; Cynthia Janak, onderzoeksanaliste, uit Illinois en als zesde Janny Stokvis, onderzoeksanaliste uit Nederland.

Meer dan 17.500 ongunstige reacties en 61 doden zijn aan het registratiesysteem VAERS gemeld (dat is naar schatting 1-10% van de bevolking die een melding doet). Het Nationale Vaccin Informatie Centrum (NVIC) heeft 272 VAERS rapporten geregistreerd betreffende abnormale uitstrijkjes na de vaccinatie. Rapporten waarin het aantal doden en ernstige bijwerkingen worden vermeld, zijn inmiddels afkomstig uit de Verenigde Staten, Nieuw zeeland, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en India.

Birell heeft voor de FDA een compilatie van 40 pagina's gemaakt, waarin alle doden en gevallen van bijwerkingen van bovengenoemde landen uit het VAERS*-systeem worden gerapporteerd. Mathis heeft een compilatie gemaakt van alle gegevens betreffende letsel en doden op basis van VAERS.

Botha zal onderzoekingen presenteren met betrekking tot de evaluatie van de menstruatiecyclus om schade ten gevolge van vaccins te voorkomen. Ook zal zij spreken over de invloed van aluminium op het endocriene systeem.

Janak heeft onderzoek gedaan naar de ingrediënten in de vaccins en gelooft dat zij de redenen heeft gevonden waarom 'gezonde' meisjes schade hebben opgelopen, of plotseling en onverwacht zijn gestorven binnen een periode van dagen, weken, maanden of mogelijkerwijs zelfs jaren na de vaccinatie.

De groep vrouwen heeft een powerpointpresentatie voorbereid voor de zogenoemde 'FDA- luistersessie'. Iedere deelnemer zal een map ontvangen met meer dan 236 pagina's onderzoek, gegevens en uitspraken van verontruste ouders. Zodra het Webinar voorbij is, zal de groep haar gegevens en onderzoeksmateriaal vrij ter beschikking stellen van het publiek en de media.

De groep heeft de bijnaam 'Kleine Vrouwen' van de FDA gekregen omdat de FDA onder de indruk is van het onderzoek van deze dames en ook vanwege het feit dat zij zo snel een wereldwijde beweging van ouders hebben gemobiliseerd die verontrust zijn over de veiligheid en effectiviteit van de HPV-vaccins.

*VAERS - Vaccine Adverse Event Reporting System

-------------------

---- --
Zuidlaren, donderdag 11 maart 2010

Geachte heer Coutinho,

Van de bezorgde moeder van een jongedame van 12 die niet ingeënt wil worden, ontvingen wij enkele dagen geleden de folder 'Prik en bescherm' van het RIVM.

Ook dit jaar hebben wij de folder grondig bestudeerd en meerdere uitspraken in deze brochure ontdekt die helaas niet overeenstemmen met de waarheid.

Zo troffen wij bij het kopje Vragenrondje ondermeer de volgende vraag aan, waarvan de beantwoording helaas een aperte onwaarheid is.

Deze vraag luidt: 'Zijn er mensen gestorven door de inenting'?

Het antwoord in uw brochure luidt: "Nee. Er is nooit iemand overleden door een HPV-inenting. Ook niet in het buitenland....

In de onderstaande links ziet u echter bewijsmateriaal voor de tientallen doden tengevolge van HPV-Gardasil-vaccinaties in de Verenigde Staten. De Food and Drug Administration heeft het dodental tengevolge van Gardasil-inentingen namelijk vastgesteld op ca 1 per maand!


1. http://truthaboutgardasil.org (inclusief foto's van overleden meisjes).


2. http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html


3. http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf

Aanstaande vrijdag, 12 maart, vindt op verzoek van de FDA overleg plaats met een zestal kritische dames, die de ouders vertegenwoordigen van meisjes die schadelijke gevolgen hebben ondervonden van de HPV-vaccinatie. Zij presenteren dan hun research van de afgelopen 3 jaar betreffende Gardasil en Cervarix. Volgens deze dames zijn er tot nu toe 61 meisjes overleden (gerapporteerd aan het wereldwijde registratie systeem voor negatieve reacties, VAERS).

http://www.prnewswire.com/news-releases/little-women-with-big-voices-expose-hpv-vaccine-dangers-86857987.html (Denver, 8 mrt. 2010)

Zie ook YouTube filmpje van de leidster van deze groep, Leslie Carol Botha, Health educator en journaliste.

http://www.nujij.nl/vrouwen-ontmaskeren-gevaren-hpv-vaccins.8088285.lynkx

Gezien het grote publieke belang van deze bevinding sturen wij u deze brief toe als een open brief. Kopieën hiervan worden gelijktijdig naar de oude en nieuwe media gestuurd. Wij beschouwen het ontkennende antwoord op de vraag in uw brochure als kwetsend voor de ouders en andere nabestaanden van deze overleden meisjes.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk en dringend deze uitspraak zo spoedig mogelijk te willen rectificeren en deze rectificatie ook kenbaar te maken aan de pers.

Wanneer we schadelijke en soms ronduit rampzalige effecten van de Gardasil- en Cervarix-vaccinatie wereldwijd overzien, komen wij tot de conclusie dat deze inentingen wereldwijd stopgezet moeten worden.

Als ouders en meisjes, met inzet van een reclamebureau, tot HPV-vaccinaties moeten worden verleid, waarvan sommige risicoÂŽs letterlijk worden doodgezwegen, staat ons inziens alle geloofwaardigheid van het RIVM op het spel.

Uw reactie op het bovenstaande stellen wij bijzonder op prijs. Bij voorbaat danken wij u hiervoor hartelijk.