Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VIER REISBUREAUS VAN TUI NEDERLAND WINNEN PROVINCIEPRIJS

Rijswijk, 11 maart 2010 - De provinciewinnaars van de jaarlijkse 'Reisbureau van het Jaar Verkiezing' zijn bekend. TUI Nederland is de grote winnaar met vier Provinciale Winnaars. In Overijssel en Limburg wonnen de winkels van Arke. Daarnaast werd in Noord-Holland en Noord-Brabant Holland International Reisbureau tot winnaar uitgeroepen.

Arke en Holland International
Arke sleept dit jaar twee van de twaalf provincieprijzen in de wacht. De winnaars zijn Arke Enschede in Overijssel en Arke Heerlen in Limburg. In de provincie Noord-Holland won Holland International Reisbureau Mathé de Groot uit Wormer en in Noord-Brabant Holland International Reisbureau René uit Roosendaal. TUI Nederland vertegenwoordigt op deze manier vier van de twaalf provincies. "Dit resultaat bevestigt dat we geweldige verkopers hebben en goede winkelformules", aldus een trotse Nico van der Veer, directeur Reisbureaus.

De verkiezing Reisbureau van het Jaar
De verkiezing wordt dit jaar voor de dertiende keer gehouden door het vakblad Reisrevue en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. De verkiezing kent verschillende rondes waaruit de provinciale winnaars naar voren zijn gekomen. Alle provinciewinnaars dingen samen mee naar de felbegeerde titel 'Reisbureau van het Jaar 2010'. Deze is nu nog in handen van Reas Reizen uit Rotterdam. Op zaterdag 29 mei wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een gala-avond aan boord van de nieuwe Stena Line ferry, Stena Hollandica.



Ingezonden persbericht