Gemeente Cromstrijen

Bouwwerkzaamheden Centrumplan Klaaswaal

(11-03-2010)

De werkzaamheden voor de bouw van deelplan 1 van Centrumplan Klaaswaal liggen op schema. In december 2009 ging de eerste paal de grond in en naar verwachting is de oplevering van de woningen medio 2011. Alle koopwoningen in het plan zijn inmiddels verkocht.

Omleidingroute
In onderstaand PDF-bestand vindt u een kaartje met de omleidingroute die vanaf medio maart geldt. Zoals u ziet, stellen wij alleen eenrichtingsverkeer in in het stukje van de Kerkstraat tussen de Molendijk en de Voorstraat. Dit betekent dat het verkeer dat van de Molendijk naar de Kerkstraat wil, om moet rijden via de Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde, Nassaustraat en Voorstraat. Het bouwverkeer naar de bouwlocatie maakt zoveel mogelijk gebruik van de afritten ter hoogte van de Kerkstraat. Uiteraard zorgen wij er voor dat de omleidingroute duidelijk staat aan gegeven in de straten.

Parkeerplaatsen
Wij sloopten in december een schuur in de Kerkstraat om parkeerplaatsen te creëren ter compensatie voor het (tijdelijk) wegvallen van de parkeerplaatsen op het terrein van het voormalige Rabobankgebouw.

Contactpersoon gemeente
Overlast is onvermijdelijk bij een dergelijk bouwproject. Met vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Peter Noordzij, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling.