Gemeente Baarn

Bisschopsweg (N414) langere tijd afgesloten

Werkzaamheden aan de Eembrug van 12 tot 29 maart

Tussen 12 en 29 maart aanstaande vinden werkzaamheden plaats aan de Eembrug (ophaalbrug) in de Bisschopsweg (N414) in de gemeente Baarn. De ophaalbrug wordt in opdracht van de Provincie Utrecht gerenoveerd. Om de werkzaamheden uit te voeren, is het nodig de brug af te sluiten voor wegverkeer. Alleen fietsers en bromfietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietsgedeelte van de brug. De afsluiting is van vrijdag12 maart, 18:00 uur tot maandag 29 maart, 06:00 uur.Â

Tijdens de afsluiting blijven alle woningen en bedrijven bereikbaar via omleidingsroutes. Deze staan met borden aangegeven.
* Verkeer vanuit Amsterdam richting Bunschoten wordt omgeleid via de A1, afslag 12 Bunschoten.

* Verkeer vanuit Baarn naar Bunschoten wordt omgeleid via de A1 naar afslag 12 Bunschoten.

* Verkeer vanuit Eemdijk naar Bunschoten wordt omgeleid via de Vaartweg.

* Verkeer vanuit Eemdijk richting Baarn wordt omgeleid via de Vaartweg, Bisschopsweg, N199, A1, afslag 11 Baarn.
* Verkeer vanuit Amersfoort naar Bunschoten wordt omgeleid via de N199.

Werkzaamheden
Renovatie van de brug is nodig ter verbetering van de veiligheid en de prestaties van de brug. De brug wordt omgebouwd naar een hydraulische aandrijving, zodat de brug weer lange tijd storingsvrij kan draaien. De werkzaamheden worden in principe overdag uitgevoerd, tussen 07:00 uur âs ochtends en 17:00 uur âs middags. Uitzondering hierop vormt de eerste werkdag, vrijdag 12 maart. Het werk kan dan uitlopen tot âs avonds 22:00 uur.