Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

8 maart 2010

Ruim 6.000 vacatures tijdens De Nationale Carrièrebeurs

Zo'n 200 topwerkgevers zullen aanwezig zijn op het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers: De Nationale Carrièrebeurs. Deze 200 exposanten zijn goed voor ruim 6.000 vacatures.

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs, vrijdag 12 en zaterdag 13 maart a.s. in de Amsterdam RAI, kunnen studenten, starters en (young) professionals kennis maken met topwerkgevers als Shell, Philips, KPN, Coca Cola Enterprises, TNO, Unilever, Procter & Gamble, ING, KLM en de Rabobank. Daarnaast vinden er tien verschillende Nationale Branchecongressen plaats met ruim 50 vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops.

Exclusieve opening door Generaal Peter van Uhm, Commandant der Strijdkrachten Niemand minder dan Peter van Uhm, Commandant der strijdkrachten, zal samen met gastvrouw Nicolette van Dam het carrière-evenement openen. Tijdens de opening zal Generaal Van Uhm ook zijn mening geven over de kwestie Uruzgan.

The Road to Success (Jr)
Eén van de hoogtepunten van De Nationale Carrièrebeurs is The Road to Success. Tijdens The Road to Success vertellen topmannen en -vrouwen als Pim van der Feltz (Country Manager Google Nederland), Carla Smits-Nusteling (Chief Financial Officer KPN) en Maarten Scholten (Category manager Ahold Gall & Gall) over hun carrière en de keuzes die zij hebben gemaakt binnen hun vakgebied. Het geheel staat onder leiding van Arne van der Wal, oud-hoofdredacteur FEM Business, oud-redacteur Quote en medeoprichter van het platform voor onderzoeksjournalistiek Follow the Money.

Optredens
De Nationale Carrièrebeurs wordt op beide dagen afgesloten met spetterende optredens van Jan Smit op 12 maart en Wolter Kroes op 13 maart. De Nationale Carrièrebeurs is beide dagen geopend van 9.30 - 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.carrierebeurs.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast De Nationale Carrièrebeurs en de tien Nationale Branchecongressen organiseert Memory Events ook De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.