Royal Boskalis Westminster N.V.

Published: 08:00 CET 12-03-2010 /HUGIN /Source: Koninklijke Boskalis Westminster N.V. /AEX: BOKA /ISIN: NL0000852580 Boskalis publiceert prospectus voor notering van aandelen die afgelopen december zijn uitgegeven

Papendrecht, 12 maart 2010

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) publiceert vandaag een prospectus voor notering van de 4.106.038 gewone aandelen die afgelopen december via een onderhandse plaatsing zijn uitgegeven. De aandelen worden naar verwachting op 15 maart tot de notering op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext (NYSE Euronext) toegelaten.

Op 10 december 2009 heeft Boskalis met succes een EUR 230 miljoen aandelenemissie geplaatst ter gedeeltelijke financiering van de voorgenomen fusie met Smit Internationale N.V. In totaal werden 9.019.606 nieuwe gewone aandelen geplaatst. Daarvan zijn er 4.913.568 door middel van een "accelerated book build" geplaatst en op 15 december 2009 tot de notering op NYSE Euronext toegelaten. Via een onderhandse plaatsing zijn 4.106.038 gewone aandelen bij enkele grootaandeelhouders van Boskalis geplaatst. Ten behoeve van deze aandelen is vandaag een noteringsprospectus gepubliceerd. Dit prospectus werd op 11 maart 2010 goedgekeurd door de Stichting Autoriteit Financiële Markten en kan worden gedownload of via IR@boskalis worden aangevraagd.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Wij leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met ondermeer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Met belangrijke thuismarktposities in Europa en daarbuiten richt de onderneming zich op alle in de bagger en maritieme infrastructuur sector voorkomende diensten. Daarnaast heeft Boskalis posities in strategische partnerships in het Midden-Oosten (Archirodon) en in offshore dienstverlening (Lamnalco). Boskalis heeft de beschikking over een veelzijdige vloot van meer dan 300 units en is actief in circa 50 landen, verspreid over vijf continenten. Boskalis heeft inclusief haar aandeel in partnerships circa 10.000 medewerkers in dienst. In 2010 viert Boskalis haar 100-jarig bestaan.

Voor nadere inlichtingen:



Royal Boskalis Westminster N.V.