Staatsloterij

Nederlandse Staatsloterij lanceert prijswinnaarswebsite

Den Haag, 11 maart 2010 De Nederlandse Staatsloterij lanceert vandaag een online platform dat inzicht geeft in de ervaringen van prijswinnaars en feiten over de gevallen prijzen. Op de website www.staatsloterij.nl/prijswinnaarswordt in kaart gebracht waar de grote prijzen afgelopen jaar zijn gevallen en worden prijswinnaarsverhalen verteld. Daarnaast kunnen prijswinnaars zelf anoniem hun ervaring met het winnen van een prijs op deze website delen.

De Staatsloterij houdt haar winnaars altijd anoniem, maar wil de winnaars via dit platform de mogelijkheid bieden een anekdote of opvallend verhaal achter te laten. De verhalen variëren van rituelen bij de aankoop van een Staatslot tot het meerdere keren winnen van prijzen en wat winnaars daarmee gedaan hebben.

Trekking 10 maart 2010
Tijdens de trekking van de Nederlandse Staatsloterij van gisteren, woensdag 10 maart, is de hoofdprijs gevallen op een 1/5e Staatslot dat verkocht is in de regio Den Haag. De Jackpot van 14 miljoen is niet gevallen. Aangevuld met de maandelijkse inleg staat de Jackpot voor de trekking van 10 april op een bedrag van 17,1 miljoen belastingvrij.