Ingezonden persbericht


PERSSTATEMENT

Renswoude, 12 maart 2010

NS en regionale vervoerders alsnog akkoord over treinkaartjes actie

TREINKAARTJES KRUIDVAT NU TOCH GELDIG IN HEEL NEDERLAND

Kruidvat garandeert klanten nu toch één dag onbeperkt treinen door heel Nederland. Verschillende spoorbedrijven - waaronder Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia - maakten eerder deze week bekend niet aan de kortingsactie van de drogisterijketen mee te werken. Hoewel Kruidvat geen partij was in deze discussie, is de drogisterijketen blij dat de NS en de regionale vervoerders met elkaar tot een akkoord zijn gekomen. Klanten moeten volgens Kruidvat niet de dupe van de discussie worden. Kruidvat garandeert klanten dat zij in geldende periodes door heel Nederland kunnen reizen voor slechts 12,49 euro, ongeacht de bestemming en ongeacht de vervoerder op het spoor. De actie was in voorgaande jaren een zeer groot succes.

Tijdens deze actie biedt Kruidvat twee verschillende treinkaartjes aan, waarmee klanten één dag onbeperkt kunnen treinen door heel Nederland: het groene kaartje is geldig van 13 maart tot en met 9 mei en het rode kaartje van 15 mei tot en met 11 juli. Klanten kunnen bij Kruidvat terecht voor zeer goedkope treinkaartjes die in het voorjaar en zomer recht geven op een dagtrip door heel Nederland. Deze kaartjes worden bij Kruidvat voor slechts 12,49 euro verkocht en zijn - in tegenstelling tot eerdere berichten - nu dus ook geldig bij alle Nederlandse spoorbedrijven, behalve NS ook Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 944 winkels marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Noot aan de redactie


Ingezonden persbericht