Travel Unie International Nederland N.V.

GOA EN SRI LANKA DICHTERBIJ DAN OOIT

Rijswijk, 12 maart 2010 â Aankomend winterseizoen 2010/ 2011 voegt Holland International de bestemmingen Goa en Sri Lanka aan het reisaanbod toe. De nieuwe brochure Goa/Sri Lanka ligt vanaf 15 april in de reisbureaus. De touroperator biedt op beide bestemmingen een scala aan strandvakanties, rondreizen en excursies. De eigen airline ArkeFly vliegt vanaf 4 november elke donderdag in circa 10 uur non-stop naar Goa om vervolgens door te vliegen naar de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo.

Ideale combinatie van rondreizen en strandvakantie âSri Lanka en Goa zijn terug van weggeweest in het reisaanbod van Holland International en we verwachten een flinke inhaalvraag. De rust is nu definitief op Sri Lanka teruggekeerd en er is flink geïnvesteerd in de hotels. De vakantieganger kan weer gemakkelijk en voordelig op vakantie naar een van de beste verre bestemmingen in de wereld. Op een relatief klein oppervlak is een hoop cultuur en natuur te vinden waarbij gelijk een strandvakantie gemaakt kan worden. Een ideale combinatie dus. Dit geldt zeker ook voor Goa in India met zijn vele stranden, maar dat ook een goede uitvalsbasis is voor rondreizen door dit fascinerende land â, aldus Manfred Lahey, Manager Product Ver van Holland International.

Parel van de Indische Oceaan
Sri Lanka wordt niet voor niets de Parel van de Indische Oceaan genoemd. Cultuur en natuur gaan hand in hand op deze zonzekere bestemming. De hagelwitte stranden vormen een mooi contrast met de overblijfselen van diverse koninkrijken. Vooral in het noorden en midden van het eiland zijn veel tempels en oudheden te vinden. In het gebied rondom Nuwara Eliya wordt de wereldberoemde Ceylon thee geproduceerd. Sri Lanka leent zich met uitstek voor een rondreis langs alle hoogtepunten, zoals de culturele driehoek Kandy, Polonnaruwa en Anuradhapura, die afgesloten kan worden aan een van de vele stranden. Holland International biedt zowel bustours als rondreizen met privéchauffeur.

Goudgele stranden en de Taj Mahal
Goa is de kleinste deelstaat van India; de kustregio is bekend om de goudgele stranden en daardoor een ideaal vakantieparadijs. De noordkust van Goa wordt gekenmerkt door brede zandstranden, gezellige barretjes en terrasjes en restaurantjes waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten, en hotels met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De zuidkust heeft meer luxueuze hotels en witte stranden. Vanuit Goa zijn vele rondreizen mogelijk, zoals een negendaagse rondreis door het achterland, of een reis naar de Gouden Driehoek van India met onder andere de drie koningssteden Delhi, Jaipur en Agra, en uiteraard een bezoek aan wereldwonder de Taj Mahal.

Boeing 767
De vluchten naar Goa en Colombo worden uitgevoerd met een Boeing 767-300. Aan boord hanteert ArkeFly haar bekende drieklassen concept: Economy Class, Comfort Class en Star Class. Daarnaast kan de passagier een keuze maken uit diverse extra services van de airline, zoals online inchecken, een stoel reserveren, een DuoSeat reserveren en toegang tot de Lounge op Schiphol.

Een negendaagse reis naar Goa of Sri Lanka kan al voor ⬠599 worden geboekt.