De Melkweg

PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

WE ARE NOT HUMANITY
Dansproductie met de band Noblesse Amos Ben Tal & Noblesse / Korzo producties

Melkweg, The Max · vrijdag 12 maart · 20.00 uur
· ·
· 10 / 9 / 5 ·
· ·

Op vrijdag 12 maart zal de grote concertzaal van de Melkweg een klein beetje anders worden behandeld dan normaal; op de vloer van The Max vindt deze avond een zeer ongebruikelijk concert plaats. WE ARE NOT HUMANITY is een show waarin live muziek van de indie-rockband Noblesse gecombineerd wordt met explosieve hedendaagse dans, theater en videoprojecties. Het publiek verzamelt zich rond het midden van de zaal, waar de muziek en de beweging van vijf dansers in elkaar smelten tot een krachtige, maar intieme ervaring voor de zintuigen.

De choreografie voor deze bijzondere show is in handen van de zanger en gitarist van Noblesse zelf: Amos Ben-Tal, die tot voor kort zelf een professionele danser was (o.a. bij het Nederlands Danstheater).

Dit speciale concert in The Max, is eveneens de albumrelease van het nieuwe album van Noblesse: `We Are Not Humanity' (het album is de soundtrack van de show). Het nieuwe album is geproduceerd door Gordon Raphael, die onder andere verantwoordelijk is voor het produceren van de eerste twee albums van The Strokes.

Noblesse is geen onbekende naam voor de bezoekers van de Melkweg. In december speelden ze in de Oude Zaal als voorprogramma van de uitverkochte show van Silversun Pickups. Fans van de stijl van Radiohead, Queens Of The Stone Age of Placebo, naast iedereen die eens iets totaal anders wil ervaren, zal dit event niet moeten missen!

choreografie: Amos Ben-Tal | Noblesse: Sharar Horev (basgitaar), Gideon Fresco (drums) en Amos Ben- Tal (leadzanger en e-guitar) | dans: Milena Twiehaus, Genevieve Osborne, Isabelle Chaffaud, Claudio Stellato, Melanie Wirz | dramaturgie: Yvan Dubreuil | kostuums: Carlijn Petermeijer | lichtontwerp: Egbert Mellema.