Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Theaterconcert "It's a kind of Magic"

Toverland Events organiseert en presenteert
op 12 en 13 maart 2010 "It's a kind of
Magic", een uniek theaterconcert in een
evenzo unieke omgeving.

De presentatie van "It's a kind of Magic" is in
handen van Antje Monteiro, Partyband ApartY
verzorgt de muzikale basis.

Oog en oor...
De locatie `Magic Forest' in Attractiepark Toverland is gereserveerd voor twee fantastische muzikale en theatrale avonden. Niet alleen het oor wordt gestreeld... immers, het oog wil ook wat. De Opperheks van Toverland zal eveneens het podium diverse malen betreden en zal iedereen versteld doen staan van haar magische toverkunsten.

ApartY
De muzikale basis van de grootse concerten is in handen van de regionaal zeer bekende band, ApartY. Een gerenommeerde band bestaande uit (semi)professionele muzikanten met een uitgebreide blazerssectie. Deze band wordt speciaal voor dit concert aangevuld met een 10-koppig strijkers ensemble.

Antje Monteiro
De presentatie voor beide avonden is in handen van niemand minder dan Antje Monteiro. Zij is bekend van haar glansrijke rol als "Amneris" in de hitmusical "Aida" en haar hoofdrol in de musical "Cats". Verder presenteerde zij op TV het swingende KRO- programma "Het gevoel van..." en heeft zij net haar debuut album "100% Antje" gelanceerd. Natuurlijk brengt ook zij een aantal nummers live ten gehore.

Attractiepark Toverland / Toverlaan 2 / 5975 MR SEVENUM T +31(0)77­4677050 / F +31(0)77­4677051 / www.toverlandevents.nl

MusicAll Factory & Oker
Tijdens de avond zal de zang in handen zijn van afgestudeerde zangers en zangeressen van het Fontys Conservatorium Tilburg en de MusicAll Factory uit Tilburg. Verder zal de succesvolle Zang & Theatergroep Oker uit Overloon hun opwachting maken. Dit gemengde theaterkoor van 55 leden zal enkele eigen nummers ten gehore brengen en zullen ook hun medewerking verlenen aan een aantal andere songs. Twee tenoren zullen het concert aanvullen met hun vertolkingen van een aantal mooie songs in de stijl van Andrea Bocelli.

Kwaliteit gegarandeerd
De verrassende line-up wordt ondersteund door het gerenommeerde bedrijf Purple Group uit Schijndel. Zij verzorgen onder andere het licht en geluid bij artiesten zoals Guus Meeuwis en Ilse Delange. Dus ook op dit gebied zal het concert uitblinken in kwaliteit.

We want more!
It's a kind of Magic... een concert waar men op het einde zal blijven scanderen "We want more, we want more...". En dat gaat Toverland Events natuurlijk doen, het concert zal vanaf heden jaarlijks terugkomen op de agenda. En wie weet wat de toekomst ons zal brengen... de sky is the limit!
** einde bericht **

Achtergrondinformatie

Theaterconcert "It's a kind of Magic"
Vrijdag 12 maart 2010 & zaterdag 13 maart 2010, aanvang: 20.00 uur Locatie: Attractiepark Toverland (Magic Forest)

Kaarten: Online te bestellen via www.regiotickets.nl Bij alle Primera vestigingen
Aan de kassa van Toverland

Prijs: oorverkoop: 29,50 (excl. 2,50 service kosten) V
Dagkassa: 32,50 (excl. 2,50 service kosten)
VIP arrangementen: 75,00 (incl. uitgebreid dinerbuffet, dranken, gereserveerde plaatsen en after party)

Attractiepark Toverland / Toverlaan 2 / 5975 MR SEVENUM T +31(0)77­4677050 / F +31(0)77­4677051 / www.toverlandevents.nl




Ingezonden persbericht