Live peepshows in winkeletalages

07/03/2010 15:07

Karel & Sjaak

Amsterdam, 7 maart 2010 - Eerder werd dankzij onderzoek duidelijk dat er een duidelijke link is tussen jeans en het seksleven van jongeren. Sex Sells, was de conclusie. "Jeans heeft de meeste aantrekkingskracht", "Seks in het openbaar: paskamers", "Ik wil graag een sex toy, maar ik durf er geen te kopen", zijn enkele van de hoogst scorende antwoorden uit het onderzoek. Zodoende waren er afgelopen weekend live peepshows en gratis sex toys in de Amsterdamse Kalverstraat en in Utrecht op de Oude Gracht.

Het onderzoek werd afgenomen en vorige week gepubliceerd door Diesel en Men at Work. Dankzij deze bevindingen hebben veel aangenaam verraste Rotterdammers en Groningers de afgelopen weken al genoten van live peepshows en de sex toys die ze bij Men at Work bij hun Diesel item kregen. Een hoop Trouser Arousers en Love Brushes vonden die week een nieuw onderkomen.

Zo kon het winkelend publiek in Utrecht tijdens de koopavond en het gehele weekend ook terecht voor een portie seks bij Men at Work op de Oude Gracht. Niet alleen viel er dankzij de live peepshows in de Domstad nu ook in levende lijve te zien dat jeans écht heel sexy zijn, maar bij aankoop van een Diesel item, neem je met de Trouser Arouser of de Love Brush ook een stukje seks mee naar huis. "We verkopen geen sex, maar we geven het wel weg" luidt dan ook de ondertitel van de "Sex Sells, unfortunately we sell jeans" campagne.

Na Rotterdam, Groningen, Amsterdam en Utrecht kun je nog in Antwerpen terecht voor een flinke dosis peepshows. De sex toys zijn, zolang de voorraad strekt, in alle Men at Work filialen in de Benelux verkrijgbaar bij aanschaf van een Diesel item.

Tijdschema peepshows:

Filiaal Antwerpen, Meir 5

Vrijdag 12 maart 12.30 - 18.30 uur

Zaterdag 13 maart 12.30 - 18.30 uur

Het filmpje van de peepshow, van zaterdagmiddag op de Oude Gracht in Utrecht is via de volgende link te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=pxeVtw3DnGE

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.menatwork.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.menatwork.nl