Gemeente Waalwijk Opening stadhuis steeds dichterbij

Op 12 maart a.s. vindt de officiële overdracht plaats van het nieuwe stadhuis van de gemeente Waalwijk. In de hal van het nieuwe stadhuis tekenen wethouder Heuverling namens de gemeente Waalwijk en Complan om 15.30 uur de contracten. Vanaf dat moment is de gemeente eigenaar van het pand. De overdracht op 12 maart heeft betrekking op het gebouw; het buitenterrein en de losse en vaste inventaris vallen hierbuiten.

Aan de buitengevel worden door de aannemer na de overdracht nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd. Dit zijn het - waar nodig - repareren van de gevelelementen, het schilderen van de kozijnen en het aanbrengen van de zonwering. Deze werkzaamheden konden door de lange vorstperiode tot op heden nog niet uitgevoerd worden. Door deze praktische werkafspraak wordt vertraging van de daadwerkelijke verhuizing voorkomen.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de ondertekening. 15.30 uur Officiële overdracht in hal
15.45 uur Toost
Wilt u laten weten of u van deze uitnodiging gebruik maakt?

De gemeente Waalwijk verhuist
Met ingang van 3 mei 2010 is het nieuwe adres van de gemeente Waalwijk:
Taxandriaweg 6
5141 PA Waalwijk
U vindt de bezoekersingang van het nieuwe stadhuis aan de Winterdijk.

Fotografie
Op 12 maart a.s. is het alleen toegestaan fotos te maken van het officiële moment; het ondertekenen van de contracten. Het is (nog) niet toegestaan om fotos te maken binnenin het gebouw.

Publicatie datum 08-03-2010