Gemeente Binnenmaas

Verkiezingen 2010

Rioleringswerk Zeggegors van start

Op 15 maart 2010 wordt gestart met riolerings- en bestratingswerkzaamheden in de Zeggegors (inclusief de kruising met de Laan van Westmolen) in Mijnsheerenland. De gemeente Binnenmaas streeft er naar om de totale werkzaamheden voor 16 juli 2010 af te ronden (bouwvakvakantie).

De werkzaamheden worden in vier fasen uitgevoerd. De werkzaamheden zullen op een zodanige wijze worden uitgevoerd dat de woningen voor voetgangers en fietsers bereikbaar zullen blijven door het toepassen van rijplaten. Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om de auto in het gedeelte van de straat te parkeren waar op dat moment gewerkt wordt. Gedurende de uitvoeringsperiode zullen de bewoners mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan.

Graag snoeien

Mede in verband met de uitvoering van de riolerings- en bestratingswerkzaamheden verzoekt de gemeente de bewoners vriendelijk het overhangend groen de komende weken te snoeien. Voor particulier groen heeft de gemeente Binnenmaas beleidsregels opgesteld. De beleidsnotitie handhaving hinderlijke beplanting is van toepassing op het particuliere overhangende groen op openbare wegen, fietspaden en voetpaden.
De volledige notitie kunt u hier terugvinden:

Samen iets doen aan overhangend groen

U vindt hier ook de meetlat waarop de beoordeling staat.

Informatie

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente uitgevoerd door aannemingsbedrijf D. Monshouwer B.V. uit Heerjansdam. Voor vragen tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer T. Schotanus, bereikbaar via: 06 531 327 31. Het toezicht op de werkzaamheden wordt verzorgd door de heer L.Meijs van ingenieursbureau Oranjewoud, bereikbaar via: 06 203 224 38.