Ingezonden persbericht


Zoetermeer, 9 maart 2010

Eerste applicatie voor volledige integratie voor telecombeheer

Cloud Seven introduceert CloudControls tijdens Heliview TEM seminar

Zoetermeer - De nieuwe applicatie die telecombeheer volledig integreert met Telecom Expense Management wordt tijdens de Heliview TEM seminar op 17 maart 2010 geïntroduceerd. Veel gebruikte applicaties zijn door verschillende partijen ontwikkeld en sluiten daardoor niet naadloos op elkaar aan. Het gevolg is, dat men met zulke tools lang niet zoveel grip op de telecomservices verkrijgt, als nodig is. Dit houdt de telecomkosten niet optimaal in de hand. Om die reden introduceert Cloud Seven de innovatieve applicatie CloudControls.

CloudControls geeft in één oogopslag vele zaken weer: de stand en de ontwikkeling van de kosten (incl. de richting van die ontwikkeling), het verbruik, de bereikbaarheid en de servicelevels. Ook is steeds zichtbaar in hoeverre die cijfers voldoen aan beoogde targets. De gebruiker hoeft pas in actie te komen als er een ongewenst "koersverloop" geconstateerd wordt. Doelstellingen kunnen vooraf ingesteld worden, zodat er met CloudControls actief op aangestuurd kan worden. In deze opzichten werkt CloudControls wezenlijk anders dan soortgelijke tools van de vorige generatie waarmee doorgaans alleen achteraf gereageerd kan worden.

Introductie op Heliview Telecom Expense Management seminar

CloudControls wordt geïntroduceerd op het Heliview Telecom Expense Management seminar 2010. Gezien de gebruiksmogelijkheden, duidelijkheid en flexibiliteit om tot maximaal maatwerk te komen, kan CloudControls beschouwd worden als de eerste TEM-applicatie van de volgende generatie. Met CloudControls krijgen organisaties een aantal unieke features tot hun beschikking waarmee ze - veel beter dan tot nu toe - de telecomkosten beheersen en de telecomservices verbeteren.

Direct toegang tot de juiste informatie

Cloud Seven meldt dat CloudControls een volledig in eigen beheer ontwikkelde telecom management portal is voor vaste en mobiele bedrijfstelecommunicatie. De applicatie kan worden geleverd als een SaaS oplossing of als een complete dienst waarbij het totale telecombeheer kan worden uitbesteed aan Cloud Seven. De grote kracht van CloudControls is, dat het gebruikers niet belast met allerlei rapportages aan de hand waarvan men zelf de resultaten moet bepalen. CloudControls geeft de gebruiker continu direct toegang tot de juiste informatie.



Ingezonden persbericht