Cheque VVV voor CO Foundation


VENLO, 20100312 -- VVV'03 heeft tijdens haar jaarlijkse sponsorbijeenkomst de heer Bart van der Grinten, voorzitter van de CO Foundation, verrast met een cheque van duizend euro. Hiermee onderstreept VVV'03 haar ondersteuning van dit goede doel dat al in oktober startte met de shirtreclame voor de CO Foundation op de shirts van het eerste elftal. VVV'03 is daarmee voor zover bekend de eerste Nederlandse voetbalclub die net als Barcelona het goede doel uitdraagt op haar shirts.

De CO Foundation, Creating Opportunities, is een Venlose stichting die dit jaar 10 jaar bestaat. De CO Foundation ondersteunt met het project Natuurtalenten Nigeriaanse jongeren met een bovengemiddeld talent, atletisch vermogen om uit de armoede weg te komen door middel van sport.

VVV'03, Venloosche Voetbal Vereniging 1903 is de oudste en bekendste voetbalclub van Venlo en omstreken en mag zich rekenen tot een van de oudste verenigingen in het Nederlandse voetbal.

Verder riep Harald van Amerom, voorzitter Stichting Sponsoring VVV'03 , op om de aktie "'t Venloosch keteerke" van de CO Foundation te ondersteunen. Deze actie vindt plaats op 20-10-2010. Hierbij is het de bedoeling dat mensen bereid zijn een kwartiertje van hun werktijd te doneren aan dit goede doel.

[Van links naar rechts: Twan Wijnhoven, Bart van der Grinten, Harald van Amerom en Jos van Kleef]


Op de foto van links naar rechts: Twan Wijnhoven, Bart van der Grinten, Harald van Amerom en Jos van Kleef. Klik op de foto voor download van 1.372.390 bytes.