KKR & Co. (Guernsey) L.P. kondigt boekhoudkundige archivering aan

GUERNSEY, de Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)-- 20100312 --

KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR), kortweg KKR GUERNSEY, heeft aangekondigd dat zijn jaarverslag beschikbaar is op de pagina Investor Relations van de website van KKR op www.kkr.com. Daarnaast kan het document met de jaarinformatie van KKR GUERNSEY - waarin een lijst met openbare onthullingen opgenomen is - opgevraagd worden bij zijn betalingsgemachtigde, ING Bank N.V., Van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland.

Het jaarverslag 2009 bevat de gecontroleerde financiële gegevens voor zowel KKR GUERNSEY en KKR Group Holdings L.P. (alsmede zijn gelieerde ondernemingen, “KKR”) voor het jaar dat eindigde op 31 december 2009. KKR Group Holdings L.P. is de entiteit waardoor KKR GUERNSEY zijn belang van 30% in de zaken van KKR bedrijf houdt als gevolg van de transactie die werd afgerond op 1 oktober 2009 tussen KKR GUERNSEY (voorheen KKR Private Equity Investors L.P.) en KKR (de “Fusietransactie”). Als zodanig weerspiegelt de informatie voor alle perioden voorafgaand aan 1 oktober 2009, de ingangsdatum van de fusietransactie, die in dit verslag is opgenomen uitsluitend de historische financiële resultaten van KKR GUERNSEY en KKR en de effecten van de Fusietransactie voor de drie maanden die eindigen op 31 december 2009. Informatie over KKR die pro forma het resultaat weerspiegelt van de Fusietransactie per 1 januari 2009 vindt u in de schriftelijke aanvraag voor beursnotering formulier S-1 dat KKR & Co. L.P. heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission op www.sec.gov.

Over KKR

KKR is in 1976 opgericht door en staat onder leiding van Henry Kravis en George Robert. Het bedrijf is een toonaangevende alternatieve vermogensbeheerder met wereldwijd per 31 december 2009 USD 52,2 miljard in activa onder zijn beheer. KKR telt meer dan 600 personeelsleden en 14 kantoren in de hele wereld en beheert activa middels diverse beleggingsfondsen en -rekeningen die zijn verspreid over meerdere vermogensklassen. KKR creëert waarde door operationele expertise in te brengen bij zijn portefeuillebedrijven en door actief toezicht en controle van zijn beleggingen. KKR complementeert zijn beleggingsexpertise en vergroot zijn interacties met beleggers door de relatie met zijn cliënten en platforms van kapitaalmarkten. KKR wordt openbaar verhandeld door KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR). Voor meer informatie gaat u naar de website van KKR op www.kkr.com.

Verklaring van niet-aanbieden

Dit persbericht bevat geen aanbod om te beleggen in aandelen in de Verenigde Staten of ergens anders. De aandelen mogen niet in de Verenigde Staten worden aangeboden of verkocht zonder registratie of vrijstelling van registratie. Alle openbare aanbiedingen van effecten die in de Verenigde Staten worden gedaan, worden gedaan door middel van een prospectus die bij KPE kan worden verkregen en die gedetailleerde informatie bevat over KPE en zijn bestuur, alsmede de jaarrekeningen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Investor Relations
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Jonathan Levin
Tel: +1 (877) 610-4910 (V.S.) / +1 (212) 230-9410
investor-relations@kkr.com
of
Media Relations
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Peter McKillop of Kristi Huller
Tel: + 1 (212) 750-8300

media@kkr.com

Ticker_symbol AEX:KKR