Politie Zaanstreek-waterland

Dode man aangetroffen

Westzaan o Woensdagavond is op een parkeerplaats aan de Overtoom, tussen Nauerna en Westzaan, het stoffelijk overschot van een nog onbekende man aangetroffen.

Rond 22.30 belde een getuige de politie en meldde zijn vondst. Uiteindelijk stelde de schouwarts vast dat de onbekende man was overleden. De recherche doet een buurtonderzoek en heeft verschillende getuigenverklaringen opgenomen. Om de doodsoorzaak vast te stellen wordt op het lichaam sectie verricht.

Signalement van de man:

Huidskleur : blank

Leeftijd : 25 tot 35 jaar

Postuur : normaal

Haar : rossig en kort

Baard : rossige baard van ongeveer 1 week

Ogen : blauw/groen

Kleding :

De man droeg een zwart vest met daaronder een zwart T-shirt, een blauwe spijkerbroek en zwart/witte sneakers van het merk Converse.

Bijzonderheden :

De man droeg verschillende sieraden waaronder een horloge. Het betreft een zilverkleurig horloge van het merk Ben Sherman. Ook droeg de man een ketting en armband. Beide hebben de zelfde schakel (grove schakel) en zijn zilverkleurig.

Bent u op woensdag 10 maart op de eerder genoemde parkeerplaats geweest (tijdstip niet relevant)? Weet u wie deze man is? Of mist u iemand uit uw omgeving die aan dit signalement voldoet? Belt u dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen op 0800-7000