Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie zoekt nog naar vermist meisje

Meisje op camerabeelden is niet Millie Boele

Dordrecht, 12-03-2010 o Het onderzoek naar de vermissing van de 12-jarige Millie Boele heeft nog niet naar haar verblijfplaats geleid. Het meisje is nog steeds zoek en de politie tast nog in het duister over wat er met Millie gebeurd is. Het meisje verdween op 10 maart aan het eind van de middag uit haar woning aan de Schuilenburg in Dordrecht. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. De politie heeft een team Grootschalige Opsporing van 40 mensen op deze vermissingszaak gezet, die onder meer buurtonderzoek hebben verricht en uitgebreid met de familie hebben gesproken.
Op woensdagavond 10 maart heeft een buurtbewoner camerabeelden van de Schuilenburg aan de politie gegeven. Op de beelden is onder meer te zien dat op 10 maart aan het begin van de avond een onbekende man uit een rode auto stapt. Vervolgens is te zien dat de onbekende man op de Schuilenburg achter een meisje aanloopt. Het meisje op de film voldeed niet aan het signalement van Millie. De ouders van Millie hebben de beelden ook gezien en hebben aan de politie verklaard dat het meisje op de beelden hun dochter niet is. In tegenstelling tot wat eerder in de media is gesuggereerd, staat voor de politie vast dat het meisje op de beelden Millie Boele niet is.
De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Millie of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar de opsporingstiplijn 0800-6070 (gratis). Bellen naar de plaatselijke politie via 0900-8844 (lokaal tarief) kan ook, alsmede anoniem bellen: 0800-7000 (gratis).