Gemeente Haren

Inspraak over voorontwerpbestemmingsplan Distelhof

Voormalig bedrijventerrein Vadema

12/03/2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat zij op 9 maart 2010 met het voorontwerpbestemmingsplan `Distelhof' hebben ingestemd. Het voorontwerpbestemmingsplan wordt op grond van artikel 150 van de Gemeentewet en de gemeentelijke inspraakverordening vrijgegeven voor inspraak.

Inhoud voorontwerpbestemmingsplan Distelhof
Het plangebied ligt tussen de achtererven van de woningen aan de Ridderspoorweg, Anjerlaan, Oude Middelhorst en de Klaproosweg in Haren en voorziet in de herontwikkeling van het voormalige bedrijventerrein `Vademo'. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het plan van projectontwikkelaar Rottinghuis om op deze locatie 9 woningen te realiseren.
Terinzageligging
Het voorontwerpbestemmingsplan Distelhof ligt vanaf vrijdag 12 maart 2010 tot en met donderdag 22 april 2010 tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het voorontwerpbestemmingsplan is tevens hiernaast digitaal te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen schriftelijke inspraakreacties over het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21, 9750 AA Haren. De reacties worden beoordeeld en kunnen leiden tot aanpassing van het plan. Hierna stelt het college van burgemeester en wethouders het ontwerpbestemmingsplan vast. Ook het ontwerpbestemmingsplan zal vervolgens zes weken ter inzage worden gelegd. Op dat moment kunt u zienswijzen indienen.

Als u vragen heeft over de inspraak kunt u contact opnemen met de heer C. Kuperus, 050 53 39 911, c.kuperus@haren.nl