Ingezonden persbericht



Café Theater Festival en GVU: Theaterbus as zaterdag op lijn 2!

Het 3e weekend van maart (19,20 en 21 maart) is het café de plek waar je moet zijn!
De alweer 7e editie van het Café Theater Festival barst dan los. Aanstaande zaterdag 13 maart kan de hele stad alvast genieten van een voorproefje op het festival. In samenwerking met GVU, sponsor van het festival, verandert 1 van de bussen op lijn 2 in een rijdend theater. De Theaterbus zal de gehele dag rijden op lijn 2. Iedereen kan instappen, voor de bus gelden de normale tarieven. Dit belooft een rit vol verrassingen te worden, niet alleen de bus zelf maar ook de stad zal veranderen in een theater.

Het Café Theater Festival
Tijdens het festival op 19,20,en 21 maart zijn in 21 cafés in de binnenstad van Utrecht verrassende theatervoorstellingen te zien. Het festival breidt dit jaar uit met maar liefst 5 nieuwe cafés. Zo is er nog meer jong talent te zien.
Beginnende theatermakers zijn ook dit jaar door het festival uitgedaagd om een origineel
concept te bedenken voor in het café, wat een zeer uiteenlopend aanbod aan voorstellingen
oplevert. Op de geheel vernieuwde website www.cafetheaterfestival.nl is het complete programma te vinden.

GVU
GVU verzorgt het openbaar vervoer in de stad Utrecht. De GVU chauffeurs brengen dagelijks vele mensen naar hun bestemming en natuurlijk brengen zij de bezoekers graag naar het Café Theater Festival. Het initiatief van het festival om een Theaterbus op lijn 2 te laten rijden ondersteunt GVU met veel plezier.


Noot voor redacties
Uitnodiging
Pers is van harte uitgenodigd om mee te rijden met de Theaterbus. De Theaterbus rijdt op buslijn 2 (Utrecht Centraal, Neude, Janskerkhof, Museumkwartier, Utrecht Centraal) Instappen kan tussen 14.30 uur en 15.30 uur. De omlooptijd van de bus is ongeveer 18 minuten, met als startpunt Utrecht Centraal station. Leden van de organisatie zijn aanwezig in de bus, herkenbaar aan een knalblauwe jas. Voor meer informatie, vragen en een persmap kunt u zich melden bij de organisatie.