Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 13-03-2010

Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft vanmorgen rond 05.15 uur op de Gagelboslaan een 25-jarige automobilist uit Roosendaal aangehouden. Surveillerende agenten zagen de auto waarin de man reed met hoge snelheid rijden over de Marconilaan in de richting van de
Gagelboslaan. Zijn rijstijl nodigde uit voor een controle. Tijdens het aanspreken bleek dat de man gedronken had. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 390 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. De
Roosendaler die beginnend bestuurder is mocht zijn rijbewijs op het bureau achterlaten.

OUDENBOSCH - De politie vorderde vanmorgen het rijbewijs in van een 28-jarige automobilist uit Oudenbosch nadat hij weigerde mee te werken aan een ademtest. De agenten controleerden de man die als bestuurder van een auto reed over de Lindestraat. Ook hij verkeerde onder invloed van alcohol. Op het bureau weigerde hij alle medewerking. Met een rijverbod van 24 uur mocht hij na verhoor vertrekken. Korte tijd later zagen agenten de man opnieuw rijden in een personenauto. Voor de tweede keer mocht hij mee naar het bureau. Zijn auto is in beslag genomen. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Bergenaar rijdt in gesignaleerde auto

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisterochtend op de Zuid Westsingel tijdens een verkeerscontrole een 23-jarige automobilist uit Bergen aangehouden. Tijdens controle bleek dat de auto waarin de man reed gesignaleerd stond. Tijdens het verhoor verklaarde hij het voertuig te hebben geleend van zijn 24-jarige vriend, eveneens woonachtig in Bergen op Zoom. Ook de vriend werd vervolgens aangehouden en gehoord. Hij ontkende de diefstal.

Politie onderzoekt inbraak in supermarkt

FIJNAART - De politie onderzoekt een inbraak die vannacht heeft plaats gevonden in een supermarkt aan de Oudemolensedijk. Even na 00.30 uur ontving de gemeenschappelijke meldkamer een inbraakalarm van de winkel. Agenten gingen ter plaatse en troffen bij het pand een kapotte ruit aan. Er werden meerdere pinautomaten buit gemaakt.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 13-03-2010 13:54 | © Regio Midden en West Brabant |