KNHS

KNHS Jeugdclinics reining
3 maart 2010

In 2009 is de KNHS Reiningvereniging begonnen met het organiseren van jeugdclinics. Het was een groot succes en daarom is er door het bestuur van de Reiningvereniging besloten om drie jeugdclinics te gaan organiseren. Alle junioren en en young riders (t/m 21 jaar) mogen deelnemen aan deze clinics, mits zij in het bezit zijn van het lidmaatschap van de KNHS Reiningvereniging.

Op zondag 14 maart zal de eerste jeugdclinic plaats vinden. De clinic wordt verzorgd door Ed Gosen. Hij zal zowel praktijk als theorie les geven. Ed Gosen beschikt ook over een jurykaart en hij zal met de jeugd verschillende reiningpatterns beoordelen en bespreken. Locatie:
Ed Gosen Paint & Quarterhorses
Meent 9
3931 MD Woudenberg

Op zondag 4 juli zal Angelique Ferdinandus een clinic verzorgen. Aan het einde van de clinic zal er een vragenuurtje zijn, waarin alle jeugd vragen kan stellen aan Angelique. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Op zondag 7 november verzorgt Walter Bouwmeester een clinic. Het theorie gedeelte zal verzorgd worden door een osteopaat. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

De data zijn onder voorbehoud.
Alle jeugd kan zich voor de clinics aanmelden door een mail te sturen naar Elly Banning. Email: elly@knhsrv.nl