Ingezonden persbericht


Persbericht

Maarsbergen, 10 maart 2010

Ajax - PSV door de ogen van twee bekende fans
Jack Wouterse en Frank Lammers
verzorgen exclusief commentaar
op Eredivisie Live
Eredivisie Live biedt zijn kijkers aanstaande zondag 14 maart de mogelijkheid de topper tussen Ajax en PSV te volgen met wedstrijdcommentaar van twee bekende fans van beide ploegen. Exclusief voor Eredivisie Live abonnees wordt de wedstrijd komende zondag rechtstreeks uitgezonden op twee kanalen. Op Eredivisie Live 1 wordt de wedstrijd uitgezonden met het 'reguliere' commentaar van Mark van Rijswijk. Tegelijkertijd zullen op Eredivisie Live 2 de acteurs Jack Wouterse (fan Ajax) en Frank Lammers (fan PSV) rechtstreeks en op verre van objectieve wijze verslag doen van de topper. Beiden zijn onder meer bekend van de succesvolle TV voetbalserie All Stars. Vanaf 15.30 uur is er op Eredivisie Live 1 een ruime voorbeschouwing op het duel te zien en om 16.30 uur wordt er afgetrapt in de Amsterdam ArenA.

Frank Lammers is een acteur die op vele gebieden actief is en regelmatig te zien op televisie, toneel en het witte doek. Op televisie speelde hij hoofdrollen in onder andere 'All Stars' en 'De Enclave'. Voor die laatste rol kreeg hij in 2002 een Gouden Beeld. Ook speelde hij een hoofdrol in de speelfilm 'Wilde Mossels'. De carrière van




Jack Wouterse begon met zijn rol in de film 'De Noorderlingen'. Verder was hij

onder meer te zien in films als 'Suzy Q', 'Vet Hard' en 'Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi'. Daarnaast was de acteur te zien als de voorzitter in de serie 'All Stars' en vertolkte hij de rol van Grijpstra in de politieserie 'Grijpstra & de Gier'.

Zondag 14 maart om 16.30 uur, Eredivisie Live 1: Ajax - PSV met commentaar van Mark van Rijswijk

Zondag 14 maart om 16.30 uur, Eredivisie Live 2: Ajax - PSV met commentaar van Jack Wouterse en Frank Lammers

Eredivisie Live
Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs en Endemol, voor iedereen in heel Nederland te ontvangen. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan met deskundige analyses van Jan van Halst, Jaap Stam, Ruud Gullit, Guus Hiddink, Erwin Koeman en Ronald Koeman. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook doordeweeks regelmatig veel internationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker en de EK Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje. Naast de vele live wedstrijden is er op Eredivisie Live ook veel extra's te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV, documentaires over de grootste clubs in de wereld, Real Madrid TV en drie keer per week een vers `Eredivisie Magazine' met het laatste nieuws van en over alle clubs. Iedere vrijdag blikken Wilfred Genee en Johan Derksen vooruit op de eerstvolgende Eredivisie speelronde in 'Doordekken'. En 'De Ballen' is het enige echte voetbalprogramma speciaal voor kids!