Transport Online bestaat vijf jaar en lanceert nieuwe website


Vijf bewogen nieuwsjaren

DAMWOUDE, 20100312 -- Zondag 14 maart bestaat Transport Online vijf jaar. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit lanceert Transport Online dit weekend een nieuwe website.

"We waren nogal uit ons jasje gegroeid. Met bezoekersaantallen van ruim 1,2 miljoen pageviews elke maand vereist dat op meerdere terreinen enige aanpassing", aldus Esther van der Wal, oprichtster en eigenaar van de website.

"We zijn in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een serieus en volwassen nieuwsmedium dat ook de meer gevoelige onderwerpen niet schuwt. Je kunt in de huidige transportmedia toch zien dat wij daar een trend in gezet hebben", gaat van der Wal verder.

Naast nieuws biedt Transport Online ook informatie betreffende bijvoorbeeld ongevallen, transportcriminaliteit en gevangen chauffeurs. Tevens biedt de website de mogelijkheid tot vrachtuitwisseling, vacatureplaatsing en truck- en traileroccasions.

Esther van der Wal: "Onze doelstelling is vanaf het begin geweest om Transport Online zo compleet mogelijk te maken. Voor elke doelgroep binnen de transportsector moet er iets te vinden zijn. En ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn."

"De nieuwe website zal als Transport Online herkenbaar blijven voor de bezoekers maar het zal men opvallen dat er op meerdere fronten hard gewerkt is aan meer gebruikersgemak en dat de lay-out meer 2010 zal zijn."

Meer info: www.transport-online.nl