Politie Gelderland-Zuid

Aanvulling: over de kop

Nederasselt, Wijchen, 14-03-2010 o Zaterdag rond kwart voor één werd de gemeenschappelijke meldkamer gebeld over een ongeval tussen Wijchen en Nederasselt. Daar zou een auto met drie inzittenden meerdere keren over de kop zijn gevlogen.

Ambulance, politie en traumahelikopter gingen met spoed naar het ongeval omdat één van de drie personen, een 26-jarige man uit Grave, zwaar gewond zou zijn. Deze man uit Grave bleek uit de auto geslingerd toen de auto meerdere keren over de kop vloog. In de auto zaten drie mannen en de bestuurder, een 30-jarige man uit Oss, verloor mogelijk de macht over het stuur toen zij over de Rijksweg, de N324 reden tussen Wijchen en Nederasselt. Vermoedelijk reed de auto met hoge snelheid richting Grave. De derde inzittende betrof een 20-jarige man uit Grave.

Verkeersregelaar
Alle drie de mannen zijn naar omliggende ziekenhuizen gebracht in Nijmegen en Oss. De dienst verkeersongevallen analyse heeft het ongeval in kaart gebracht en sporenonderzoek verricht. Een toevallig passerende verkeersregelaar heeft gedurende de werkzaamheden van de hulpdiensten het passerende verkeer geregeld. Nadat het sporenonderzoek was voltooid werd de auto afgevoerd en de weg vrijgemaakt. (13)

Laatst gewijzigd 14-03-2010 11:50 | © Regio Gelderland-Zuid |