Politie Utrecht

Persbericht Heuvelrug, 13.15 uur

Utrecht, 14-03-2010

Getuigenoproep berovingen en geweldsmisdrijf

VEENENDAAL In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 maart heeft een tweetal berovingen en een geweldsmisdrijf plaatsgevonden in en rond het centrum van Veenendaal. De politie neemt deze zaken hoog op. Er is direct een onderzoek gestart naar de daders, ook om na te gaan of er een samenhang is tussen deze verschillende strafbare feiten.

De politie kreeg afgelopen nacht om 03.00 uur de melding dat er een man beroofd zou zijn op de Kastanjelaan. Het zou gaan om een 31-jarige man uit Veenendaal. Korte tijd later was er wederom een man beroofd (19 jaar en afkomstig uit Veenendaal) op de Kanaalweg. Korte tijd later kreeg de politie de melding van een geweldsmisdrijf aan de Zandstraat. De leeftijd en woonplaats van dit slachtoffer zijn nog onbekend. Het slachtoffer moest behandeld worden aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Mensen die getuigen waren van de overvallen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.