Politie Brabant-Noord Rijden onder invloed

diverse, 14-03-2010

Schijndel - De politie heeft zondagochtend om 5.30 uur een 22-jarige Bosschenaar op de Bosscheweg aangehouden voor rijden onder invloed. De man, beginnend bestuurder, slingerde met zijn personenauto over de weg en trok daarmee de aandacht van de surveillerende agenten. Hij bleek na een blaastest ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Hij is met een rijverbod van vier uur heengezonden.

Vught - Op zondagochtend omstreeks 4.00 uur is op de Vughterweg een 20-jarige man, beginnend bestuurder, uit Hilvarenweg aangehouden voor rijden onder invloed. Hij bleek ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Nistelrode - Op zondagochtend rond 4.00 uur is op Kleinwijk een 22-jarige Bosschenaar, beginnend bestuurder, aangehouden voor rijden onder invloed. De man had ruim zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd, bleek uit een blaastest. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Veghel - Op zondagochtend omstreeks 3.00 uur is op de Middelgaal een 24-jarige Belg aangehouden voor rijden onder invloed. De man bleek bijna 4,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.