KRO

Jort Kelder terug met KRO programma: 'Bij ons in de BV'

Uitzenddatum: 15/03/2010

Op maandag 15 maart a.s. is Jort Kelder terug met het KRO programma `Bij ons in de BV'. `Bij ons in de BV' is een onderhoudend programma over geld en geld verdienen: van kansrijke starters tot succesvolle tycoons. Het programma informeert de kijker over alles wat met ondernemen en economie te maken heeft. 'Bij ons in de BV' wordt gemaakt vanuit een actuele en journalistieke invalshoek en amuserend gebracht.

`Bij ons in de BV' neemt de kijker mee in de wereld van het grote geld en het snelle succes. Jort Kelder ontvangt iedere week diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten en keiharde geldverdieners. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van een zakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend en wat dat geld nu eigenlijk met hen doet.

Hardwerkende en brutale ondernemers, doorzetters die tegen de stroom in hun criticasters de mond snoeren, goede ideeën en slimme oplossingen, nuttige tips & trucs om snel geld te verdienen, het komt allemaal aan bod. Verder ontrafelt `Bij ons in de BV, deals die niet deugen en volgt het programma het spoor van oplichters en charlatans. `Bij ons in de BV' laat de nieuwste trends op zakengebied zien en sluit iedere aflevering af met het vaste pitch-onderdeel met kansrijke businessideeën van ondernemers.

Jort Kelder verheugt zich er weer op: "Ook deze nieuwe serie van `Bij ons in de BV' laat wederom zien dat de wereld van het geld, oud en nieuw, goed en fout, zeker niet tenenkrommend saai is. In de komende 10-delige serie brengen we weer een interessante mix van economisch entertainment en journalistieke relevantie. Vanuit een grootse studiosetting waarin de gasten, van kleine tot grote zelfstandigen, creatieve geesten en keiharde geldverdieners, hun producten - van auto's tot garnalenpelmachines, van jachten tot jets - binnen kunnen rollen. Ik kijk weer uit naar het onderdeel `pitches' waar startende ondernemers een kans krijgen hun dromen te presenteren", aldus Kelder

Bij ons in de BV, iedere week vanaf maandag 15 maart, 10 afleveringen, 21.30 uur, KRO, Nederland 3