FloraHolland


Per 15 maart: aanpassing aanvoertijden exportvestigingen & Bleiswijk

FLORAHOLLAND (4 maart 2010) - FloraHolland past per maandag 15 maart 2010, mede op verzoek van klanten, haar dock- en uitpandige aanvoertijden van de exportvestigingen (Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg) en Bleiswijk aan. Met deze aanpassing wordt een aanzienlijke stap gemaakt in het uniformeren van de aanvoertijden.

Door de aanpassingen van de aanvoertijden verbetert de dienstverlening. Er worden met de aanpassingen nagenoeg gelijke aanvoertijden van de exportvestigingen en Bleiswijk bereikt. Dit biedt aanvoerders en vervoerders meer overzicht en duidelijkheid. Bovendien sluiten de aangepaste aanvoertijden beter aan op het veranderende aanvoervolume waardoor producten sneller verwerkt kunnen worden. Dit komt de kwaliteit van de producten ten goede.

De nieuwe aanvoertijden zijn na een grondige dag- en weekanalyse van het aanvoeraanbod en in overleg met vervoerders/aanvoerders tot stand gekomen. Voor het merendeel van de vestigingen betekenen de aanpassingen een verruiming van de aanvoertijden.

Klik hier voor de nieuwe aanvoertijden per 15 maart.