Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

IJsselmonde schoon, tijdens Nederland schoon

15 t/m 20 maart week van Nederland Schoon

Van zaterdag 15 t/m 20 maart is het de week van Nederland Schoon. Roteb doet mee met verschillende acties in de deelgemeente IJsselmonde.

Op zaterdag 13 maart bouwt Roteb de Limbrichtshoek in Beverwaard om tot een éénmalig mini-Milieupark waar u uw grofvuil gratis naartoe kunt brengen. U kunt van 09.00 tot 15.00 uur op de Limbrichtshoek terecht voor het inleveren van allerlei verschillende soorten afval, waaronder:


- tuinafval

- grofvuil

- klein chemisch afval

- hout

- metalen

- wit- en bruingoed

Ook spullen of kleding die nog bruikbaar zijn en waarvan het zonde is om ze eigenlijk weg te gooien kunt u deze dag bij het mini-Milieupark inleveren. Piekfijn het leukste 2e handswarenhuis zorgt ervoor dat goede, gebruikte spullen een nieuwe eigenaar krijgen.

Piekfijn is deze dag ook op aan de Limbrichtshoek aanwezig met een kraam waar 2ehands spullen en 2ehands fietsen gekocht kunnen worden. Daarnaast kunt u op deze dag uw eigen fiets gratis laten graveren.

Niet alleen draagt uw bezoek bij aan een beter milieu, u kunt daarnaast prachtige prijzen winnen!
Breng op 13 maart uw grofvuil naar het mini Milieupark óf in de week erop (15 t/m 20 maart) naar één van de zeven Milieuparken in Rotterdam en maak kans op mooie prijzen. Iedere dag wordt er een mooie prijs verloot onder bezoekers. Alle prijswinnaars worden persoonlijk hierover geïnformeerd.

Voor meer informatie en de uitslag kunt u kijken op www.roteb.rotterdam.nl