Gemeente Hilversum

De wegwerkzaamheden van 15 t/m 19 maart 2010

publicatiedatum: maandag 8 maart 2010

Op de Diependaalselaan wordt tot half mei gewerkt tussen de rotonde Utrechtseweg en de kruising met de Hilvertsweg. Doorgaand autoverkeer tussen de N201 en de A27 wordt in twee richtingen omgeleid over de Ring Oost, de Ring Noord en de Ring West. Het lokale verkeer wordt omgeleid langs parallelwegen: van Oost naar West langs de route Utrechtseweg, Gijsbrecht van Amstelstraat, Hilvertsweg en van West naar Oost over de Bosdrift, de Kolhornseweg, de Eikenlaan, de Beukenlaan en de Utrechtseweg.

De Professor Kochstraat en in het verlengde daarvan nog een klein stukje Kleine Drift wordt heringericht tot Koninginnedag. Vanuit het centrum is de Beatrixtunnel afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Dat wordt vanuit de Langestraat richting Hilversum Oost omgeleid over de Emmastraat en de Soestdijkerstraatweg en naar Hilversum Noord via een route over de Lage Naarderweg en het viaduct. Stad in wordt het autoverkeer vanaf het Den Uylplein naar het centrum geleid over de Ring Noord en de 's-Gravelandseweg en vanaf Baarn/Anna's Hoeve over de Kamerlingh Onnesweg en de Oosterengweg naar de Van Riebeeckweg en de Soestdijkerstraatweg.

Op de Minckelersstraat krijgt de uitgaande baan langs het plantsoen tussen de Kamerlingh Onnesweg en de Anthony Fokkerweg nieuw asfalt. Autoverkeer wordt vanaf twee kanten over de Anthony Fokkerweg naar de Weg over Anna's Hoeve geleid.

Verder wordt weer gewerkt:

o op de Hoge Naarderweg
o en op de Stephensonlaan.