Gemeente Baarn

Wegwerkzaamheden Lage Vuursche vanaf maandag
straat in lage vuursche

Op maandag 15 maart a.s. start de gemeente Baarn met het aanleggen van twee plateaus in de Dorpsstraat in Lage Vuursche. In de week van 15 maart t/m 19 maart wordt het plateau op de hoek van de Dorpsstraat en de Koudelaan aangelegd. Door het opheffen van het éénrichtingverkeer in de Eikenlaan blijven zowel de Koudelaan als de Eikenlaan bereikbaar. De 300 Roedenlaan en de Vuurse Steeg blijven bereikbaar vanuit de richting Maartensdijk.

De week daarop, van maandag 22 maart t/m 26 maart, wordt een plateau aangelegd op de kruising Dorpsstraat - Eikenlaan. Bestemmingsverkeer voor de Koudelaan en de Eikenlaan kan via de Karnemelksweg en het parkeerterrein via een opening in het hekwerk, de Eikenlaan en de Koudelaan bereiken. Deze omleiding wordt aangegeven.

Omleiding doorgaand verkeer
Gedurende deze twee weken blijft Lage Vuursche voor het doorgaande verkeer afgesloten. Zo mogelijk is de Dorpsstraat op zaterdag 20 maart en zondag 21 maart voor het verkeer weer toegankelijk. Het verkeer zal gedurende de werkzaamheden worden omgeleid via de Embranchementsweg, Biltseweg Amsterdamse Straatweg, Hilversumsestraatweg en Hoge Vuurseweg.