Ingezonden persbericht


Gerard Boskma gaat Interim Management leiden bij ConQuaestor

Utrecht, 15 maart 2010 - Het financieel adviesbureau ConQuaestor met circa 600 professionals heeft de heer Gerard Boskma (65) aangetrokken ter versterking van de directie om de Interim-Management praktijk te gaan leiden. Deze benoeming past in de ambitie van ConQuaestor om binnen de financiële discipline de Interim-management praktijk zowel kwalitatief als kwantitatief stevig uit te bouwen.

Gerard Boskma was vennoot van de Boer & Croon Groep. Daar heeft hij Boer & Croon Executive Management (BCEM) opgezet en over een periode van 25 jaar ontwikkeld tot de leidende marktpartij in Nederland op het gebied van Executive Management.

Martijn Kamermans, Bestuursvoorzitter van ConQuaestor: "We zijn erg verheugd met deze benoeming omdat Gerard Boskma bijzonder veel kennis en ervaring meebrengt op het gebied van Executive Interim Management. Onder zijn bezielende leiding en samen met ons management team gaat hij onze Interim Management praktijk verder uitbouwen, vooral wat betreft top functies op het gebied van financieel management."


---Ingezonden persbericht