Gemeente Wijdemeren


Verkeersregelaars gezocht

Verkeersregelaars gezocht

Wilt u vooraan staan bij de Giro dItalia?

Op zondag 9 mei 2010 komt de 2e etappe van de Giro dItalia door Nederhorst den Berg en Loosdrecht. Een bijzonder evenement waar veel publiek op zal afkomen. Om de Giro soepel te laten verlopen, zoekt de organisatie 20 vrijwilligers die willen meehelpen als verkeersregelaar.

Door Wijdemeren
De organisatie van de Giro dItalia is in handen van de stad Utrecht. Er doen ongeveer 200 wielrenners mee. De renners starten in Amsterdam om 12.00 uur. Rond 12.30 uur zullen de renners onze gemeente binnenkomen in Nederhorst den Berg. Via de Spiegelweg, Nieuwe Overmeerseweg, Randweg, Gabriëlweg en Vreelandseweg gaat de tour naar de gemeente Loenen. Om ongeveer 12.50 uur komen de renners via de Bloklaan Loosdrecht binnen. Zij volgen dan de Veendijk en de Oud- en Nieuw-Loosdrechtsedijk om onze gemeente via de Tjalk te verlaten richting Hilversum. Dit zal omstreeks 13.00 uur zijn.

20 vrijwilligers
Om alles in goede banen te leiden zoekt de organisatie ongeveer 20 vrijwilligers (minimum leeftijd 18 jaar) om de organisatie te ondersteunen als verkeersregelaar. De vrijwilligers zullen tijdens het passeren van de Giro op de eerste rij staan! Om als verkeersregelaar te mogen optreden ontvangen de vrijwilligers een korte instructie van de politie in het gemeentehuis.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar mw. A. Roodhart: a.roodhart@wijdemeren.nl. Zij zorgt dan voor aanmelding bij de organisatie. Meer informatie: (035) 65 59 501.

(15-03-2010)