Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 15-03-2010

Politie arresteert Kruislander wegens stalking en vernieling

KRUISLAND: De politie heeft maandagmorgen een 53-jarige man uit Kruisland aangehouden wegens stalking en vernieling. De man zou de afgelopen jaren een 42-jarige plaatsgenote hebben lastig gevallen met anonieme liefdesverklaringen via de telefoon. Ook werden goederen bij de woning van de vrouw beklad met seksueel getinte teksten. Bovendien werd de heg vernield. De 53-jarige verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie onderzoekt of er nog soortgelijke incidenten hebben plaatsgevonden die in verband gebracht kunnen worden met de man.

Zevenbergenaar (42) aangehouden na huisvredebreuk

ZEVENBERGEN: Een 42-jarige man uit Zevenbergen is maandagmorgen tegen 08.30 uur aangehouden wegens huisvredebreuk. De man ging naar de woning van zijn ouders waar ook zijn kinderen verblijven. Hij kan zelf niet voor hen zorgen; de Zevenbergenaar zit psychisch niet lekker in zijn vel, maar weigert kennelijk hulp. Tegen de afspraak met zijn ouders ging de verdachte toch de woning in. Gealarmeerde agenten namen hem mee naar het bureau.

Roosendaalse knul (15): met gevonden fiets op weg naar politiebureau

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmiddag kort na 16.30 uur een 15-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden. Hij fietste met een andere knul over de Laan van Brabant toen surveillerende agenten hen wilden controleren. Dat had te maken met het feit dat een van de fietsen waarop de jongen reden, voorzien was van een kinderzitje. Toen de twee jongens in de gaten kregen dat de agenten hen wilden spreken, gingen ze er vandoor en fietsten allebei een andere kant op. De agenten gingen de 15-jarige achterna en konden hem in de kraag vatten. Hij verklaarde met de gevonden fiets op weg te zijn naar het
politiebureau, maar dat was juist de andere kant op. De fiets waarop de jongen zat, had een geforceerd slot. Daarmee werd de jongen verdacht van diefstal en/of heling.

Bergenaar gewond bij verkeersongeval Markiezaatsweg

BERGEN OP ZOOM: Een 21-jarige automobilist uit Bergen op Zoom is maandagmorgen rond 08.30 uur gewond geraakt bij een eenzijdig
verkeersongeval. De man reed op de Markiezaatsweg toen hij ter hoogte van de Martin Luther King-brug door onbekende oorzaak van de weg raakte en in de sloot belandde. De brandweer bevrijdde het slachtoffer uit zijn auto; hij is met nekklachten naar het Lievensberg gebracht.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 15-03-2010 15:22 | © Regio Midden en West Brabant |