Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Drugsdealer aangehouden in Huizen

Huizen, 15-03-2010 o HUIZEN - Na uitgebreid onderzoek is vrijdagavond 12 maart rond 18.15 uur een verdachte aangehouden op verdenking van het dealen in harddrugs. Het gaat om een man uit Huizen van 54 jaar oud.

Na het binnenkomen van een aantal meldingen bij Meld Misdaad Anoniem en een melding dat er drugs geleverd werd aan minderjarigen, is op 1 maart 2010 door het wijkteam Huizen/Blaricum een onderzoek gestart naar de betreffende verdachte. Na gericht onderzoek kon er vrijdag 12 maart actie worden ondernomen en is de man aangehouden op de Oostermeent-West.

Na de aanhouding is de woning van de man doorzocht en is zijn auto in beslag genomen. Hierbij is een hoeveelheid verdovende middelen en geld aangetroffen. Ook werd een grote hoeveelheid goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig zijn, waaronder navigatiesystemen. Een verder onderzoek naar deze gestolen goederen is ingesteld. De rechtmatige eigenaren van de gestolen goederen zullen benaderd worden. De verdachte is vandaag, maandag 15 maart 2010, voorgeleid aan de Rechter-commissaris in Amsterdam en de man is in voorlopige hechtenis gesteld.