Ingezonden persbericht

De Stemband op Radio Veronica

Het legendarische radiospel gaat weer van start

Naarden, 12 maart 2010 | Na 3 succesvolle eerdere edities start maandag 15 maart het legendarische radiospel 'De Stemband' weer op Radio Veronica. Raadt de luisteraar van wie de stem op de band is, dan wint de gelukkige de jackpot, die kan oplopen tot maar liefst ¤45.000,-.

Van 15 maart tot en met 2 april wordt dit spel, waarbij luisteraars de stem van een internationale of nationale persoonlijkheid moeten raden, iedere werkdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur gespeeld. Tijdens de programma's 'MogguhRick', Goud van Oud', 'Maat in de Middag', 'Somertijd' en 'Keihard Kicken' maken luisteraars elk uur kans op de jackpot.

Actie
Luisteraars kunnen zich aanmelden voor deelname aan dit spel door het woord 'Stemband' te sms'en naar 8090 (40ct p.o.b). De Radio Veronica-DJ's bellen elk uur een luisteraar die de gok mag wagen. Het startbedrag is ¤ 250,- en loopt ellk uur, dat de stem niet geraden wordt, op met ¤ 250,-. Wordt de stem geraden, dan gaaat de actuele jackpot naar de winnaar en kan er een nieuwe stem op de band worden geraden. Elke dag dat de Stemband wordt gespeeld en niet geraden stijgt de jackpot met ¤ 3000,- tot maaximaal ¤ 45.000,-.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.Ingezonden persbericht