BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 02 maart 2010
TRY BEFORE YOU DIE: DE HOOGTEPUNTEN

Lutske Veenstra
MEEST BIZARRE, STOERE, GEILE EN GRAPPIGE STREKEN BIJ BNN OP 3

Basejumpen van een brug, met een crossmotor over drie auto's springen, een gastrol in CSI en slapen onder een brug in Parijs. Het afgelopen seizoen Try Before You zat boordevol hoogte- en dieptepunten. BNN heeft de bizarste, stoerste, geilste en grappigste momenten op een rijtje gezet. De ultieme kicks van het afgelopen seizoen Try Before You Die zijn vanaf 15 maart iedere maandag om 22.10 uur te zien bij BNN op 3.

Nicolette trapt af als Bounty Hunter in de VS. Ze spoort misdadigers op en rekent ze eigenhandig in. De week erna gaat menig jongensdroom in vervulling voor de BNN-mannen: gillende vrouwen, bergen met slipjes en zakken vol fanmail. Sander, Filemon, Dennis en Valerio willen het allemaal en richten daarom een eigen boyband op. Dennis reist in deze reeks korte afleveringen af naar New York waar hij als Liegende Hollander van alles voor elkaar probeert te krijgen. Zarayda gaat uit de kleren als videomodel in een clip van de wereldberoemde rapper Fat Joe, Valerio bekladt de straten van de Bronx met grafitti, Sander vestigt een nieuw wereldrecord basejumpen en Steyn zwerft als een echte clochard met niet veel meer dan zijn gitaartje door Parijs.

Alle hoogtepunten van Try Before You Die:

15 maart: Nicolette en de Bounty Hunters
22 maart: Sander en de Boyband
29 maart: Dennis en de Liegende Hollander
5 april: Zarayda en de Videomodellen
12 april: Valerio en de Grafitti artists
19 april: Filemon en de Eagle Hunters
26 april: Sander en de Basejump
3 mei: Steyn en de Clochards
10 mei: Nicolette en CSI
17 mei: Valerio en de motorstunt


----------
Noot aan de redactie:
Er zijn foto's van de vesrchillende Try Before You Die stunts verkrijgbaar via de perssite van BNN.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl