Ingezonden persbericht


Je kan ook onze online versie van dit persbericht openen. PERSBERICHT - Hilversum, 11 maart 2010
MAANDAG 15 MAART: NATIONALE HOERENDAG

credits: BNN
BNN ROEPT OP OM HOEREN EEN DAG IN HET ZONNETJE TE ZETTEN

Het leven van een hoer gaat niet altijd over rozen. Dus verdienen ze een bloemetje. BNN roept maandag 15 maart uit tot de Nationale Hoerendag. Een dag waarop hoeren in het hele land eindelijk een keer zelf verwend worden. Zondag 14 maart geeft BNN-presentatrice Zarayda het goede voorbeeld in Spuiten en Slikken om 22.00 uur bij BNN op 3. In de Coen en Sander Show op 3FM bellen de BNN-dj's op 15 maart tussen 16.00 en 19.00 uur met een paar hardwerkende dames om de reacties te peilen.

Ze worden verdreven van hun vaste werkplekken, werken soms wel tachtig uur in de week, worden in veel gevallen uitgebuit door hun pooiers en moeten ook nog eens belasting afdragen. Hoeren hebben het niet makkelijk. En dat terwijl ze een flinke steen bijdragen aan de maatschappij. Op de Nationale Hoerendag kunnen hoerenlopers, politici, buurtbewoners en vrienden hun waardering laten blijken in de vorm van een bloemetje.

Spuiten en Slikken-presentatrice Zarayda: 'Het is natuurlijk belachelijk dat wij wel een Nationale Secretaressedag en een Nationale Vrijwillgersdag hebben, maar intussen onze dames van plezier gewoon in de kou laten staan. Op 15 maart krijgen deze vrouwen eindelijk het extraatje dat ze verdienen. Hoerenlopers, maak er gebruik van!'


Ingezonden persbericht