Steun KWF Kankerbestrijding, ook tijdens het WK Voetbal


TILBURG, 20100315 -- Initiatiefnemer Rob van den Hout uit Tilburg brengt tijdens de WK voetbal in Zuid-Afrika sport en kanker samen. Hij doet dat via de website www.wkzuidafrika.com. Deze site, opgezet samen met de Tilburgse bedrijven GJ-R, PauwR en Frijters-Vormgeving, zal voor de voetballiefhebber de ideale startpagina zijn in aanloop naar en gedurende de WK. Bovendien wordt er op deze site geld gegenereerd voor KWF Kankerbestrijding.

Kankerpatiënt Rob van den Hout vertelt: "Het blijkt dat sporten tijdens het herstellen van kanker ontzettend belangrijk is. Het trainen onder begeleiding en de sociale contacten tijdens het sporten zijn een enorme toegevoegde waarde. Ondanks de ziekte en het zware herstel heb ik altijd genoten van de sport. Mijn motto is: Life is too short to be afraid, step into the sun."

Opbrengsten KWF
Via de website zijn er meerdere manieren om KWF te steunen. Vanzelfsprekend wordt rechtstreekse donatie via de digitale collectebus zeer gewaardeerd. Bedrijven kunnen zich als sponsor aan de website verbinden door een link te plaatsen. Op een drukbezochte website, en dat is tenslotte de verwachting, betekent dit voor deze sponsoren meer hits en naamsbekendheid. Tevens gaat een deel van de opbrengst van de WK-voetbalpool op www.wkzuidafrika.com direct naar KWF.

Voor de voetballiefhebber
Zowel voor als tijdens de WK zal www.wkzuidafrika.com een van de meest complete WK-sites zijn. De site krijgt gedurende het toernooi structureel de laatste updates. Zodoende zijn alle uitslagen, standen, scores, nieuwsberichten en alle andere feiten tijdens de WK direct voorhanden. Op de site is er via een Community de mogelijkheid groepen aan te maken, vrienden uit te nodigen en berichten te verzenden.