Grip2010 - Tweedaagse workshop voor webprojectleiders


UTRECHT, 20100315 -- Op 22 en 23 juni 2010 wordt in Grand Hotel Karel V te Utrecht een tweedaagse workshop voor opdrachtgevers van webprojecten gegeven: Grip2010. Het programma is samengesteld door ervaren internetprofessionals en levert, naast nuttige tips, bruikbare kennis en vaardigheden uit de praktijk om grip te krijgen op webprojecten. De succesvolle workshop richt zich op opdrachtgevers die hun internetprojecten beter willen begeleiden.

Voor opdrachtgevers van webprojecten bij het bedrijfsleven, not-for-profit-organisaties en de overheid is er momenteel weinig concrete en in de praktijk bewezen informatie beschikbaar hoe deze projecten tot een succes zijn te maken. De workshop is bij uitstek geschikt voor mensen die aan klantzijde betrokken zijn bij de inkoop, de ontwikkeling en het beheer van internetprojecten, of mensen die een carrièrestap overwegen in deze richting.

Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar voor dit unieke evenement. Snelle beslissers kunnen tot 24 april profiteren van een flinke korting. Meer informatie vindt u op: www.grip2010.nl

Ingezonden persbericht